Evenementen

Twee keer kermis per jaar (!), de jaarlijkse Bommelsfeesten, de Fiertelommegang, zomerse Bruulconcerten, Ronse een dag ondergedompeld in muziek tijdens Ronse Opscène, een gezellige kerstmarkt...

Er valt in Ronse zowel zomer als winter heel wat te beleven. Klik verder om meer te weten te komen over deze jaarlijkse evenementen. En vergeet niet... ook in de kalender vind je nog heel wat activiteiten die de komende dagen en weken gepland staan!


Nieuws

Verplichte aanvraag voor activiteiten tijdens de Fiertel

De Fiertelommegang is de oudste én mooiste traditie van de stad en dat wil iedereen graag zo houden. Daarom werd door het college van burgemeester en schepenen op maandag 22 mei een nieuwe politieverordening goedgekeurd.

Om de (mogelijke) overlast door leurhandel, verkoop van alcoholische dranken of publiciteitsacties langsheen het parcours tegen te gaan, geldt voortaan de verplichting om deze vooraf aan te vragen bij de burgemeester. Dit kan schriftelijk t.a.v. de burgemeester (Grote Markt 12 - 9600 Ronse) of eenvoudig via mail naar info@ronse.be  

De aanvraag moet ten laatste vrijdagmorgen 9 juni 2017 om 10 uur bij de burgemeester aankomen.


Lees verder >>
04 apr 2017 Ronde van Vlaanderen 2017
10 maa 2017 Bruulconcerten en Ronse op Scène in 2017
19 dec 2016 Koop, speel en win in Ronse
25 nov 2016 Verkiezingsavond Bommelsfeesten

 

Evenementen

Eric Vanderhauwaert

Leuzesesteenweg 144
9600 Ronse
T: 055 33 74 04
E: evenementen@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Download