Textielfestival Ronse 2015

25 - 27 september 2015

Tijdens het weekend van vrijdag 25 tot zondag 27 september kan je in Ronse heel activiteiten met en over textiel ontdekken. Op verschillende locaties in de stad kan je terecht voor cultuur, geschiedenis en creativiteit!

  • Toerisme Ronse gooit de deuren van het MUST - museum voor textiel - en de crypte open met gegidste rondleidingen en demonstraties. In het Bruulpark kunnen doe-het-zelvers terecht voor een grote stoffen- en textielmarkt.
  • CC De Ververij focust vooral op podiumkunsten en zet de deuren open voor verschillende performances voor klein en groot.
  • TIO3, het Textiel Innovatie Centrum, blinkt dan weer uit in creativiteit met verschillende workshops, een Handmade & Upcycling Markt, filmvoorstelling van 'Dior et Moi' en een tentoonstelling rond de 'Geschiedenis van de Lingerie'.

 

Benieuwd naar het volledige programma van het Textielfestival? De meeste activiteiten zijn gratis en kan je vrij bezoeken. Neem een kijkje op www.textielfestival.be

Meer info?
Indiana De Clercq - Marketing & event manager TIO3
indiana.declercq@tio3.be - 0494 90 35 60

Laatste update 28 sep 2015

Webshop Ronse


Inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Download