Beter safe dan sorry!

Info-avond : dinsdag 28 maart 2017

Hoe kan ik mijn bedrijf, personeel en klanten beter beveiligen?

Omdat ieder bedrijf slachtoffer kan worden van inbraak of overval, is het belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen om geen slachtoffer te worden van criminelen. Gelukkig zijn er genoeg preventieve oplossingen op de markt om je hierbij te helpen! Via een actuasessie op dinsdag 28 maart willen UNIZO en de stad Ronse de bedrijfsleiders van de stad hiermee vertrouwd maken.

Welke risico's loop je in de gemeente of stad? We nodigen de zonechef van onze politiezone uit als eerste gast. Hij geeft je een uniek inzicht in de veiligheidssituatie van de politiezone en de rol van de politie naar bedrijven toe. Hoe veilig is het ondernemen in de stad? Moet je je extra zorgen maken of is de situatie net relatief gunstig?

De tweede gast is een veiligheidsadviseur van G4S. Op welke wijze kan een bedrijf zich best beveiligen? We bespreken enkel concrete cases en geven een paar nuttige tips mee die het verschil kunnen maken.

Praktisch

Locatie : Deze sessie heeft plaats in de gebouwen van TIO3 (Oscar Delghuststraat 60 - 9600 Ronse) en start om 19.30 uur.

Deelnameprijs : Gratis voor leden van UNIZO - € 15 (incl. btw) voor niet-leden

Inschrijven : Enkel online via www.unizo.be/actuaveiligheid. Annuleren kan tot 2 werkdagen voor de activiteit via info@unizo.be. Bij elke ongemelde afwezigheid na inschrijving wordt de deelnameprijs van € 15 aangerekend. 

Laatste update 10 maa 2017

Vacatures

De stad Ronse is steeds op zoek naar geschikte medewerkers. Iets voor jou?

Bekijk hier de openstaande vacatures aan de stad.

 

Maatwerkplan Ronse

Lees het "Maatwerkplan" van de stad Ronse.