Werken bij de stad Ronse

Het stadsbestuur van Ronse biedt werkgelegenheid aan meer dan 300 personen, zowel in vast als in contractueel verband. Al deze personeelsleden werken op heel wat verschillende diensten. Het stadsbestuur van Ronse is hiermee een belangrijke werkgever in de regio.

Het stadsbestuur wil ook de werkloosheidsproblematiek aanpakken via tewerkstellingsmaatregelen, zoals wepplus, artikel 60, gesco, activa, startbaan, ...

Qua personeelsbeleid wordt gepoogd tegemoet te komen aan de noden van het personeel (dringend verlof, ziekte, kinderen, soepele vakantieregeling, ...).  Anderzijds wordt dan ook van het personeel enige flexibiliteit verwacht, in geval de nood zich voordoet. 

Werken bij een stadsbestuur, is werken voor de bevolking: zij zorgen voor de inkomsten van de stad en dus ook voor het loon van het stadspersoneel.   Van elk personeelslid wordt dan ook zin voor initiatief en een positieve inzet verwacht om zo samen een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening te verstrekken. Cliëntvriendelijkheid, correctheid, inzet, nauwkeurigheid, motivatie, snelheid, hulpvaardigheid zijn allemaal termen, die het stadspersoneel dagelijks hoog in het vaandel moet dragen.

Hier bestaat geen twijfel over: werken in de stad waar je woont is een immens voordeel.  Maar ook al woon je niet in Ronse, laat dit je niet afschrikken om te komen werken in Ronse.  Gelet op de vlotte bereikbaarheid (N60 Gent - Ronse en A8 Brussel-Doornik), blijft fileleed je bespaard. 

Voel jij je geroepen om bij ons te komen werken?  Denk jij het geschikte profiel te hebben?  Neem alvast een kijkje welke vacatures in de toekomst zullen uitgeschreven worden. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met de personeelsdienst.  De personeelsleden van de personeelsdienst zullen je graag te woord staan.

Alle openstaande vacatures worden steeds lokaal en regionaal gepubliceerd.  Je vindt ze eveneens terug op de Wisbank van de VDAB en op deze website.

Wil je spontaan solliciteren, klik hier.  


Nieuws

WZC De Linde werft aan : animator(trice)

Het OCMW van Ronse is momenteel op zoek naar 1 voltijdse statutaire animator(trice) (niveau D1-D3) voor het Woonzorgcentrum De Linde. Solliciteren kan tot en met 20 februari 2016. Hierbij wordt ook een wervingsreserve (statutair) aangelegd, geldig voor 3 jaar.

Het woonzorgcentrum De Linde is erkend voor 152 bewoners. Het doel van het woonzorgcentrum is om een nieuwe thuis creëren voor bejaarden die niet meer zelfstandig kunnen wonen en een open leef-, woon- en zorgcentrum te zijn waar men waardig kan leven. Dit wordt gerealiseerd met het nodige respect voor de privacy en autonomie van de bewoners en hun familieleden.


Lees verder >>
29 aug 2013 Spontaan solliciteren bij stad Ronse

 

Personeelsdienst

Ann Hemberg

Stadhuis - 2e verdieping
Grote Markt 12
9600 Ronse

T: 055/232 719
E: personeel@ronse.be

 

Maatwerkplan Ronse

Lees het "Maatwerkplan" van de stad Ronse.

 

Vacatures

De stad Ronse is steeds op zoek naar geschikte medewerkers. Iets voor jou?

Klik hier voor meer informatie over vacatures aan de stad.

 

Ervaring telt !


Voor heel wat beroepen bestaat nu de mogelijkheid om je ervaring te bewijzen met het "Ervaringsbewijs". Ervaring telt!

 

Download

 

Organogram

Organogram van het stadsbestuur Ronse