Discover Ronse

Jeugdraad

Wie zijn wij?

Stedelijke Adviesraad voor Jeugd: Adviesorgaan voor en door jeugd... kortweg jeugdraad!

De belangrijkste opdracht van de jeugdraad bestaat er in op eigen initiatief, of op verzoek van het stadsbestuur advies uit te brengen over allerhande aangelegenheden die jeugd betreffen. De schepen van jeugd moet over alle jeugdbeleidmateries die door het stadsbestuur worden behandeld advies vragen aan de jeugdraad. Naast haar adviesfunctie is ze ook een steunpilaar voor alle jeugdverenigingen in Ronse. Aangesloten jeugdverenigingen kunnen logistieke en financiële steun verwachten.

De jeugdraad bestaat uit een Stuurgroep en een Algemene Vergadering. De Stuurgroep zorgt voor de werking van de jeugdraad. De Algemene Vergadering beslist uiteindelijk wat er uitgevoerd moet worden. Deze bestaat uit afgevaardigden van de erkende jeugdwerkinitiatieven en onafhankelijk geïnteresseerden.

 

Laatste update 21 nov 2014

Jeugddienst

Grote Marijve 133
9600 Ronse

T: 055 23 94 26
E: jeugd@ronse.be

Openingsuren : Ma. - Vr. 
09u00 - 12u00
13u00 - 17u00

OPGELET : andere locaties tijdens de paasvakantie en de zomermaanden (juli -augustus)

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Jeugdraad Ronse


Stedelijk Adviesraad voor Jeugd
Plan je een evenement gericht naar jeugd of wil je een activiteit van je vereniging in de kijker zetten... laat het ons dan weten!