Discover Ronse

Subsidies jeugdverenigingen

Een duidelijk subsidiereglement, met aandacht voor de vragen en noden uit het werkveld, biedt erkende en startende jeugdwerkinitiatieven in Ronse jaarlijks de gepaste financiële ondersteuning.

Het subsidiereglement voorziet in startsubsidies en projectsubsidies. Deze mogelijkheden worden op een actieve manier uitgedragen. Een (nog te verschijnen) foldertje zet hierbij alle subsidiemogelijkheden op een rijtje. Aan de hand van dit foldertje worden startende initiatieven en bestaande jeugdwerkinitiatieven geïnformeerd.
Daarnaast kunnen erkende en startende jeugdwerkinitiatieven een beroep doen op de logistieke ondersteuning van de stad Ronse wat betreft diensten en het gebruik van infrastructuur.

Het Stedelijk Jeugdcentrum geeft je graag meer info over de subsidies voor jeugdwerkinitiatieven en de mogelijkheid tot ondersteuning.

Laatste update 30 jan 2014

Jeugddienst tijdens de zomervakantie

 

Speelplein Pagadders
KSO Glorieux
Glorieuxlaan
(ingang via parking)

T. 0472 80 88 73
T. 0472 80 87 97
E. jeugd@ronse.be

 

Villa Creademie
Wolvestraat 37

T. 055 23 28 01
E. villacreademie@ronse.be

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Kidsgids.be


 

Jeugdraad Ronse


Stedelijk Adviesraad voor Jeugd
Plan je een evenement gericht naar jeugd of wil je een activiteit van je vereniging in de kijker zetten... laat het ons dan weten!

 

Jongereninformatie.be


 

Life 12 15