Discover Ronse

Subsidies jeugdverenigingen

Een duidelijk subsidiereglement, met aandacht voor de vragen en noden uit het werkveld, biedt erkende en startende jeugdwerkinitiatieven in Ronse jaarlijks de gepaste financiële ondersteuning.

Het subsidiereglement voorziet in startsubsidies en projectsubsidies. Deze mogelijkheden worden op een actieve manier uitgedragen. Een (nog te verschijnen) foldertje zet hierbij alle subsidiemogelijkheden op een rijtje. Aan de hand van dit foldertje worden startende initiatieven en bestaande jeugdwerkinitiatieven geïnformeerd.
Daarnaast kunnen erkende en startende jeugdwerkinitiatieven een beroep doen op de logistieke ondersteuning van de stad Ronse wat betreft diensten en het gebruik van infrastructuur.

Het Stedelijk Jeugdcentrum geeft je graag meer info over de subsidies voor jeugdwerkinitiatieven en de mogelijkheid tot ondersteuning.

Laatste update 30 jan 2014

Jeugddienst

Grote Marijve 133
9600 Ronse

T: 055 23 94 26
E: jeugd@ronse.be

Openingsuren : Ma. - Vr. 
09u00 - 12u00
13u00 - 17u00

OPGELET : andere locaties tijdens de paasvakantie en de zomermaanden (juli -augustus)

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Jeugdraad Ronse


Stedelijk Adviesraad voor Jeugd
Plan je een evenement gericht naar jeugd of wil je een activiteit van je vereniging in de kijker zetten... laat het ons dan weten!