Discover Ronse

Sierk Masjiek

Zaterdag 1 juli 2017 

Elke eerste zaterdag van juli is er “Sierk Masjiek” in en rond het auditorium in de Stadstuin. Sierk Masjiek is dé opener van de zomer en staat garant voor een volledige namiddag familiale verwondering en beleving. Het gratis programma zorgt ervoor dat iedereen van deze dag kan genieten. 

Acts op kindermaat blijven de sleutel tot het succes. Het auditorium in de Stadstuin staat hierbij centraal. Hier geven verschillende gezelschappen het beste van zichzelf voor het publiek. Rondom deze piste maken enkele straattheatergezelschappen, verschillende animaties en workshops, schminkstandjes en kapsalons, het kinderdorp volledig.

 

 

 

SIERK MASJIEK:

•    circus, straattheater, acrobatie, humor en nog veel meer;
•    speelt met de betekenis van de Franse woorden cirque en magique, woorden die allebei vertaald worden als wonderlijk allegaartje: SIERK MASJIEK is een schat aan cultuur, circus, kwaliteit, sfeer en talent;
•    benadrukt het eigenzinnige van deze namiddag, waarin het anders-zijn en tegendraads doen tot een kunst worden verheven;
•    is er voor de kinderen én hun (groot)ouders;

Het programma

Om 14 u. gaat het "circus" open en krijgen lokale verenigingen de kans om het beste van zichzelf te laten zien. Daarna volgen in de piste verschillende straattheater- en circusgezelschappen die je meeslepen in hun wondere wereld. Ondertussen maak je in de rest van het park kennis met de de wonderlijke wereld van straatanimatie. Alsof dit nog niet genoeg is, geven de schminck- en kapsalons jou een magisch-feestelijk tintje, waarna je kan ronddwarrelen bij de workshops, ateliers, of activiteiten. Geloof je’t niet? Kom maar af naar de wondere wereld van Sierk Masjiek !!


Algemene informatie

SIERK MASJIEK >> inkom GRATIS
Eerste zaterdag van juli van af 14.00 uur. >> zaterdag 1 juli 2017
Auditorium Stadstuin

Laatste update 03 jul 2017

Jeugddienst

Grote Marijve 133
9600 Ronse

T: 055 23 94 26
E: jeugd@ronse.be

Openingsuren : Ma. - Vr. 
09u00 - 12u00
13u00 - 17u00

OPGELET : andere locaties tijdens de paasvakantie en de zomermaanden (juli -augustus)

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

Download