Discover Ronse

Cultuur

Zin in een avondje uit of een bezoekje aan een interessante expo? Dan ben je bij de dienst cultuur en CC De Brouwerij aan het juiste adres!

De dienst cultuur staat in voor de programmatie van CC De Ververij  en organiseert daarnaast nog tal van andere leuke activiteiten. Vergeet ook de de activiteitenkalender niet te bekijken ...

Openingsuren Dienst cultuur - Administratie CC De Ververij

Maandag tot en met vrijdag : 8u30 - 12u00 en 13u30 - 16u00
in juli en augustus: namiddag gesloten

 


Nieuws

Zaam : Kalf !
Familievoorstelling +6 jaar

Zondag 7 mei - 15 u.

De Boer zette een deur open en toen zag Koetje Kalf voor het eerst kleuren. De hemelsblauwe hemel. Het grasgroene gras. Frisse lucht, vlinders en madeliefjes. Het gegons van de lente. De eerste stapjes in de weide waren voorzichtig. De dauw kietelde haar hoeven. Al snel voelde ze hoe ze overvallen werd door vreugde. De ruimte, de plaats die ze kreeg. De geur van vers gras, de tintelende koelte van ochtendlucht. Ze was gelukkig. Ze kon niet anders dan lopen, huppelen en springen.


Lees verder >>
12 jan 2017 Skroetsj (Kerstmusical)
10 mei 2016 Beluister de Fiertel 'Fietol'
27 mei 2016 Figuranten gezocht!
13 jun 2016 Tentoonstelling : 'Eigenhandig'

 

Webshop Ronse


Inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders of Villa Creademie : klik hier.

 

VAAK


Het jeugdcentrum en de cultuurdienst werken samen met de vzw V.A.A.K. voor het opzetten van multidisciplinaire participatieve projecten. V.A.A.K. brengt heel wat van deze activiteiten ook voor en door jongeren in beeld. De moeite om een kijkje nemen!

 

Jeugdraad Ronse


Stedelijk Adviesraad voor Jeugd
Plan je een evenement gericht naar jeugd of wil je een activiteit van je vereniging in de kijker zetten... laat het ons dan weten!