Discover Ronse

Projecten

"Projecten" zijn initiatieven van het Stedelijk Jeugdcentrum om op geregelde basis laagdrempelige vrijetijdsactiviteiten in te richten voor en samen met jongeren.

Met deze projecten hopen we jongeren te motiveren om zélf verantwoordelijkheid te nemen en de betrokkenheid te verhogen.
Geslaagde voorbeelden hiervan zijn Wesh, breakdance, theater, rap-workshops,..


Nieuws

Bony King : Wild Flowers

Vrijdag 25 november -20 u.

Singer-songwriter Bram Vanparys heeft als The Bony King of Nowhere, dat voortaan gewoon Bony King zal heten, al drie albums en een soundtrack op zijn conto staan.

Voor zijn vierde langspeler, die deze lente in de rekken ligt, trok hij vorig najaar naar Los Angeles. Samen met Ryan Freeland aan de knoppen nam Bram er 10 liedjes op, ondermeer met de nu al legendarische sessiedrummer Jay Bellerose (Robert Plant, Ray Lamontagne, Solomon Burke, Bonnie Raitt) en bassiste Jennifer Condos (Bruce Springsteen, Ryan Adams). Eric Heywood (The Pretenders, Ray Lamontagne) neemt op het grootste deel van dat album de pedal steel voor zijn rekening en dat zonder dat de liedjes ooit te Amerikaans gaan klinken.

Thuis vertaalt Bram die klassieke en trefzekere sound naar het podium met zijn vaste begeleidingsband. Een concert om naar uit te kijken!


Lees verder >>
16 jan 2014 Wortels
14 okt 2009 Breakdance lessenreeks @ JC

 

Jeugddienst

Grote Marijve 133
9600 Ronse

T: 055 23 94 26
E: jeugd@ronse.be

Openingsuren : Ma. - Vr. 
09u00 - 12u00
13u00 - 17u00

OPGELET : andere locaties tijdens de paasvakantie en de zomermaanden (juli -augustus)

 

Webshop Ronse


Tickets voor CC De Ververij, inschrijven voor sportkampen, speelpleinwerking Pagadders, activiteiten in de bibliotheek of Villa Creademie : klik hier.

 

VAAK


Het jeugdcentrum en de cultuurdienst werken samen met de vzw V.A.A.K. voor het opzetten van multidisciplinaire participatieve projecten. V.A.A.K. brengt heel wat van deze activiteiten ook voor en door jongeren in beeld. De moeite om een kijkje nemen!

 

Jeugdraad Ronse


Stedelijk Adviesraad voor Jeugd
Plan je een evenement gericht naar jeugd of wil je een activiteit van je vereniging in de kijker zetten... laat het ons dan weten!